Előljáróban: egy kicsit meg fog változni a blog összetétele, mert a korábbi formája fenntarthatatlan az aktivitásom mellett. Ezért minden hű olvasót türelemre kérek, hiszen már történetesen kettő követelőző hozzászólásunk is volt a blog története során (ami szégyen a számunkra, és jogos a részükről), és ki tudja, még hányan forgolódtak álmatlanul az ágyukban azért, mert nem tudták meg, hogy mi történt aznap a fiúkkal Bordeaux-ban... Na hát erről csak annyit, hogy mindig történik valami, mindig jár valami a fejünkben, de nem mindig érünk el odáig, hogy ezt le is írjuk (vagyis írjam). Ezért a jövőben igyekszem úgy beosztani az időmet, hogy mindig tudjak egy kicsit írni, még ha nem is sok. Persze jöhet a jogos kérdés, hogy ki ez a kuki a vonal másik oldalán, aki ahhoz veszi a bátorságot, hogy ekkora érdekeltségű embernek tartsa magát, és mi az hogy nem sokat, ha eddig se írt sokat?

Elég csak rátekinteni a látogatási statisztikákra...

 

 

 

 

 

 

 

Romlanak az eladások, romlanak... Ezért gyökeres változásokon kell keresztülesnie a blognak. Az egyik a név. A másik a kinézet. A harmadik a tartalom. Majd jön a reklám is. Kemény lefejezések lesznek itt, az biztos...

Természetesen nem kell komolyan venni, amit írok, a lényeg, hogy megváltozunk, íme:

 

Szerző: bdx22  2010.10.13. 19:43 Szólj hozzá!

Címkék: blog

A bejegyzés trackback címe:

https://bordeaux.blog.hu/api/trackback/id/tr352369435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása